Opinia Timisoarei

Boschetarii care isi faceau veacul in colibe improvizate in zona Buziasului din Timisoara, luati pe sus de politistii locali

Razie a Politiei Locale Timisoara in aceasta dimineata! Oamenii legii au descins in zona Buziasului, pe strada Cerna, unde s-au aciuat mai multi vagabonzi care traiau in bordeie improvizate.

Politistii locali, impreuna cu agenti de la Sectia 2 Politie Timisoara le-au dat trezirea mai multor oameni ai strazii care isi facusera adaposturi, desi acestea au mai fost daramate in trecut, iar vagabonzii evacuati. Acestia insa s-au intors si si-au refacut colibele.

Politistii au gasit 18 boschetari, din care 5 copii, care traiau in adaposturi construite din cartoane si care adunasera o groaza de gunoaie in jur.

Oamenii strazii au fost sanctionati si indrumati spre localitatile din care provin, Sânnicolaul Mare, Seceani, Comlosu Mic, Jimbolia, Socol – Caras Severin, Cluj Napoca – Cluj.  Reprezentantii Directiei de Mediu si lucratorii de la Retim au demolat adaposturile improvizate si au curatat terenul.

Exit mobile version