Opinia Timisoarei

Bogdan Andone revine pe banca lui Poli Timisoara. Banatenii incep joi pregatirile pentru noul sezon

TIMISOARA. Cu mari sanse sa ramana in liga secunda Politehnica Timisoara a anuntat numele antrenorului care in urmatoarele doua sezoane va pregati formatia alb-violeta.

CITESTE SI: David Popovici, o noua calificare in finala, la o zi dupa ce a devenit campion mondial 

Bogdan Andone revine pe banca Timisoarei la patru ani de cand s-a despartit de gruparea viola, dupa o partida incheiata la egalitate, 2-2, cu…Academica Clinceni, tocmai formatia careia Poli ii poate lua locul in liga secunda.

De aceasta data tehnicianul a semnat o intelegere valabila pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pentru inca un sezon.

Bogdan Andone este nascut in 7 ianuarie 1975, la Aiud. A inceput fotbalul la Corvinul Hunedoara si a evoluat de-a lungul carierei de jucator la cluburi precum: Sportul Studentesc, FC Brasov, Rapid Bucuresti (campion 1998-99), Farul Constanta, Otelul Galati, Ferencvaros (castigator al Cupei Ungariei 2002-03), Apollon Limassol (campion si castigator al Supercupei Ciprului 2005-06), Alki Larnaca si Ermis Aradippou (ambele tot in Cipru).

Ca antrenor, Andone le-a pregatit pe FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, Politehnica Timisoara, Metaloglobus Bucuresti, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii), FCSB si AFC Astra. Cu cea din urma s-a clasat pe locul 3 in Liga I in sezonul 2019-20.

Bogdan Andone isi va intalnii noi fotbalisti joi, 23 iunie, de la ora 18, cand este programata reluarea pregatirilor pentru lotul timisorean.

Exit mobile version