Opinia Timisoarei

BMW ramas suspendat pe liniile de tramvai la Timisoara, dupa ce a zburat in sensul giratoriu de la AEM! Soferul era un hot. De ce fugea? FOTO!

TIMISOARA. Accident neobisnuit in aceasta dimineata la Timisoara!  Soferul unui BMW care gonea cu masina pe Calea Buziasului a ratat intrarea in sensul giratoriu de la AEM din cauza vitezei si a plonjat chiar in zona liniilor de tramvai care taie intersectia spre Optica. Autoturismul a ramas suspendat pe sine.

Cativa martori care au asistat inmarmuriti la intreaga scena au sunat la 112 sa ceara ajutor. Pompierii au venit in mare graba la locul accidentului si s-au apucat sa traga BMW-ul de pe linii pentru ca acesta bloca circulatia tramvaielor care porneau in cursele de dimineata.

Soferul fugea de angajatii unei benzinarii

Politistii veniti si ei la fata locului aveau sa afle de ce conducatorul auto, de 22 de ani, calcase zdravan pedala de acceleratie. Barbatul fugea de angajatii unei benzinarii de pe Calea Buziasului. Soferul facuse plinul cu doar cateva minute inainte si, in loc sa plateasca, a demarat in tromba. Unul dintre angajati s-a luat dupa el cu o masina incercand sa-la junga si sa-l determine sa achite combustibilul.

Mai mult, spun politistii, numerele de inmatriculare, de Mehedinti, de pe BMW apartineau unei alte masini.

Agentii l-au luat pe soferul fugar, ramas langa masina, si l-au dus la sectie pentru declaratii. Politistii incearca acum sa afle daca autoturismul era sau nu furat si daca soferul bause inainte de a se urca la volan.

Pompierii au reusit dupa cateva zeci de minute sa traga BMW-ul de pe linii si sa deblocheze circulatia tramvaielor in zona AEM.

Tanarul va fi cercetat pentru furt calificat si punere in circulatie a unui autoturism cu numere false de inmatriculare.

Exit mobile version