Opinia Timisoarei

BMW pe contrasens langa Parcul Botanic din Timisoara. Accident cu 3 masini, un om a fost ranit

TIMISOARA. Un om ranit si trei masini avariate, dupa un accident in zona centrala, duminica, la Timisoara.

CITESTE SI: 3 infractiuni, un singur ‘sofer’. Adevarate pericole publice pe sosele descoperite de politisti. Au curs sanctiunile la Timisoara si in judet, dupa o razie 

3 autoturisme s-au izbit pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, langa Parcul Botanic, dupa ce un tanar sofer cu BMW, ce tocmai iesise din turbogiratia de la Marasti, a patruns pe contrasens si a lovit cu masina o alta ce venea regulamentar dinspre mall.

La fata locului au ajuns rapid echipaje ale Ambulantei si Politiei.

Un tanar in varsta de 25 de ani a condus un autoturism in Piata Marasti, dinspre strada Oituz, mergand catre strada Alexandru Ioan Cuza. Soferul a efectuat virajul la dreapta, intrand pe contrasens, si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 31 de ani, pe care l-a proiectat intr-un alt autoturism, care se deplasa tot din sensul opus de mers, condus de o femeie in varsta de 35 de ani. In urma impactului, soferul de 31 de ani a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona a fost blocata zeci de minute din pricina accidentului.

Soferii au fost verificati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a se urca la volan.

Foto: Info Trafic jud Timis

Exit mobile version