Opinia Timisoarei

BMW infipt intr-un copac, in centru, la Timisoara. Doua masini de politie trec pe langa accident, iar agentii… doar fac poze din mers. Video

TIMISOARA. BMW infipt intr-un copac aflat in plin centru, la Timisoara, vineri dupa-amiaza. Accidentul s-a petrecut in dreptul hotelului Continental.

CITESTE SI: Motivul pentru care abonamentele de parcare dintre blocuri trebuie cumparate doar de la ghiseul Timpark. Tot ce trebuie sa stii despre noul sistem ce intra in vigoare la 1 aprilie la Timisoara 

Un tanar care venea dinspre Punctele Cardinale, pe strada Martin Luther, a luat curba la stanga cu viteza prea mare, astfel ca masina a derapat.

Soferul a pierdut controlul autoturismului echipat cu cauciucuri de iarna si avand tractiune pe spate si a intrat direct in copac.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit si doar norocul a facut ca BMW-ul sa se opreasca in pom, si sa nu urce pe trotuar, acesta fiind unul dintre cele mai circulate din zona centrala a orasului.

In timp ce trecatorii s-au oprit sa vada ce s-a intamplat si sa se intereseze de soarta soferului, doua echipaje de politie trec pe langa masina zdrobita si niciunul nu opreste. Agentii aflati in cele doua autospeciale s-au marginit doar la a face niste fotografii din mers. Niciun agent nu a coborat sa afle ce se petrece si daca poate oferi o mana de ajutor.

E adevarat, ca fiind un accident fara victime, nimeni nu l-a semnalat la 112, pentru ca nu era necesara vreo interventie de urgenta.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro caruia ii multumim.

Exit mobile version