Opinia Timisoarei

Blocaj si la santierul pentru largirea Pasajului Popa Sapca din Timisoara! A fost depusa contestatie la licitatie!

TIMISOARA. Deschiderea lucrarilor pentru largirea celor doua pasaje de cale ferata, Jiul si Popa Sapca, amanata!

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca, dupa modelul de la Jiul, si la Popa Sapca s-a depus contestatie la licitatie, chiar in ultima zi.

CITESTE SI: Santierul de la Pasajul Jiul din Timisoara se deschide peste 1 an? Cine sta in spatele contestatiei ce intarzie lucrarile? Nicolae Robu tuna si fulgera!

Aceasta inseamna ca nu vor fi deschise santierele, raspunsul la contestatia depusa poate veni si intr-o luna, insa riscurile sunt ca procedura sa se reia de la zero, ceea ce ar presupune pornirea lucrarilor chiar si peste un an.

Veste proasta. Ieri a expirat perioada de 10 zile de depunere a contestatiilor pentru Popa Sapca, si fix dupa reteta de la Jiul s-a depus o contestatie. Subcontractor la filma Moni Impex este Tehnocer. PSD nu are nicio implicare. Din nou in a 10-a zi. Nu e rea vointa, nu e boicot? As vrea ca institutiile statului implicate pentru oprirea acestor structuri mafiote care au facut atata rau„, spune primarul Nicolae Robu.

Moni Impex e antreprenor general, si cand vii la licitatie, poti veni si cu parteneri. Unii sunt in relatie de la inceput, altii pot si dupa parteneri. O firma a depus contestatie, si ca intamplator, e implicata si firma Tehnocer, PSD-ista pana in maduva oaselor. Cere descalificarea tuturor si reluarea licitatiei, dupa ce s-a parcurs inclusiv etaopa de licitatie electronica„, mai spune Nicolae Robu.

Exit mobile version