Opinia Timisoarei

Black Friday ca-n povesti la Shopping City Timisoara: 3 zile de reduceri exclusive

Cel mai mare eveniment de cumpărături din Shopping City Timișoara oferă atât de multe reduceri încât această ediție de Black Friday ține nici mai mult nici mai puțin decât 3 zile. Astfel, de vineri, 23 noiembrie, și până duminică seara, magazinele din cadrul centrului comercial îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri exclusive la aproape toate articolele din stoc. Fie că este vorba de o nouă ținută în trendurile momentului, acel echipament electrocasnic visat sau chiar o vacanță peste mări și țări, Black Friday de la Shopping City Timișoara este destinația ideală.

Astfel, la capitolul fashion, vizitatorii Shopping City Timișoara se vor bucura de următoarele discounturi:

Plimbările prin mall pot fi și mai comode cu o pereche de încălțăminte, pentru că și acestea beneficiază de reduceri mari:

Sportul, sănătatea și frumusețea fac casă bună, astfel că și produsele din aceste categorii primesc reduceri:

Nu vor lipsi nici electronicele și electrocasnicele din lista acestui Black Friday:

Nici pasionații de călătorii nu au fost uitați, astfel că Tui Travel va oferi cadou o geantă de voiaj sau un troller de cabină, Ronkato, la orice pachet compus din cazare și transport cu avionul.

De asemenea, jucăriile, îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile pentru copii au o reducere de până la 50% la Smyk. Și cărțile primesc un discount, la Book City: 20% la exemplarele editurilor Corint, Curtea Veche, Nemira și Baroque, precum și 30% la căni și accesorii ale brandului PPD.

Nu în ultimul rând, decorațiunile interioare vor fi și ele parte din Black Friday, la Cador, cu o reducere de 20% la statuete.

Pentru mai multe detalii despre cele trei zile de poveste, precum și pentru lista completă a brandurilor participante la Black Friday, puteți accesa site-ul Shopping City Timișoara, precum și  pagina de Facebook.

Exit mobile version