Opinia Timisoarei

Biletele la meciul Rapid Bucuresti – Slask Wroclaw de pe Dan Paltinisanu au fost puse in vanzare. Vezi cat costa!

TIMISOARA. Timisorenii au ocazia sa vada pe stadionul „Dan Paltinisanu” din Timisoara un meci de Europa League, chiar daca pe teren nu va intra echipa favorita, Poli Timisoara. Este vorba, insa, de Rapid cu Slask Wroclaw.

Biletele de intrare la meciul retur din cadrul play-off-ului Europe League, dintre Rapid si Slask Wroclaw s-au pus in vanzare chiar de astazi.

Locatiile in care se vand aceste bilete sunt cele obisnuite din oras, dar si la caseriile stadionului „Dan Paltinisanu”.

Preturile variaza intre 10 si 50 de lei. Astfel, la tribuna zero, pretul biletelor este de 50 de lei, la tribuna I – 30 de lei, la tribuna a II-a – 15 lei, iar la peluze, pretul biletelor este de 10 lei.

Meciul de fotbal intre echipa din Bucuresti si cea poloneza va avea loc pe data de 25 august, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara.

Rapid Bucuresti a solicitat inchirierea stadionului „Dan Paltinisanu” doar pentru acest meci. Consiliul Judetean Timis a stabilit pretul de inchiriere al stadionului pentru diferite meciuri de fotbal.

Exit mobile version