Opinia Timisoarei

Biciclistii s-au trezit cu avertismente scrise de la Politia Locala, desi Primaria nu montase niciun indicator de interdictie la pedalat in centrul Timisoarei

TIMISOARA. Cu toate ca in zona centrala a orasului nu exista niciun panou care sa anunte interzicerea pedalatului, Politia Locala a trecut inca de la inceputul acestei saptamani la ruperea de avertismente. Luni, opiniatimisoarei.ro anunta ca biciclistii sunt pasibili de amenzi daca indraznesc sa urce pe biciclete in Piata Victoriei si pe strada Alba Iulia. Iata ca politistii au trecut la fapte si au dat deja 9 avertismente scrise.

Desi hotararea de interzicere a pedalatului prin centrul Timisoarei vreme de 5 ore pe zi in plin sezon a intrat in vigoare de luni, conform Politiei Locale, firma contractata de Primaria Timisoara sa se ocupe de montarea indicatoarelor rutiere in oras abia miercuri dimineata a pus indicatoarele de interdictie.

Miercuri, dis-de-dimineata, muncitorii lucrau de zor la instalarea stalpilor cu panouri care sa ii anunte pe biciclisti ca nu mai au voie pe strada Alba Iulia si prin Piata Victoriei.

„Pana in prezent au fost depistate 9 persoane pe biciclete. Toate cele 9 au fost sanctionate cu avertismente scrise. Noi in continuare o sa avem in atentie aspectele hotararii de consiliu local, dar sanctiunile se vor aplica in mod gradual. La prima abatere se aplica avertismente, urmand ca la urmatoarea, daca se constata, sa fie aplicate sanctiuni contraventionale”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Georgina Velicu, purtator de cuvant Politia Locala.

De altfel, biciclistii avertizati de oamenii legii le-au atras atentia acestora ca este inadmisibil sa se dea fie si avertismente, atata timp cat in zonele de interdictie nu au fost montate indicatoarele.

CITESTE SI: Atentie, biciclisti! Deja aveti interzis la pedalat in centrul Timisoarei. Amenda este de pana la 200 de lei!

CITESTE SI: Primaria Timisoara nu s-a invrednicit sa monteze macar un indicator care sa avertizeze biciclistii ca au interdictie in Piata Victoriei si pe strada Alba Iulia

Exit mobile version