Opinia Timisoarei

Biciclistii rai, chemati sa pedaleze ca sa primeasca amenzi, in Centrul Istoric, la Timisoara! Ce nebunie se pune la cale?

TIMISOARA. Biciclistii timisoreni striga adunarea pe Facebook. Acestia au de gand sa organizeze o plimbare pe biciclete prin centrul istoric al orasul, iar scopul principal al pedalarii este sa primeasca amenzi, iar astfel sa traga un semnal de alarma.

„Scopul este sa adunam cat mai multe amenzi pentru nerespectarea semnelor de circulatie plasate ABUZIV printr-o hotarare a Comisiei de Circulatie. (este ilegal ca o hotarare a Comisiei de Circulatie sa contrazica o hotarare a Consiliului Local). Facem asta deoarece dorim sa contestam aceste amenzi in instanta si am reusit sa gasim un avocat care este dispus sa le conteste pe toate laolalta contra unei sume de maxim 1000 RON”, transmit organizatorii flash mob-ului.

Cei care vor sa sprijine actiunea sunt invitati sa participe la eveniment, dar si sa aduca o amenda primita, fie ea platita sau nu. In plus, biciclistii sunt incurajati sa doneze sume de bani, pentru a acoperi cheltuielile de judecata.

Evenimentul este programat pentru data de 5 martie, iar punctul de plecare va fi Catedrala Mitropolitana. Biciclistii vor pedala prin centrul istoric timp de doua ore, incepand cu ora 16.00.

Exit mobile version