Opinia Timisoarei

Biciclista lovita pe trecerea de pietoni la Timisoara. Traversa strada pe bicicleta, pe culoarea rosie a semaforului

TIMISOARA. Accident, marti dupa-amiaza, in zona centrului comercial din Calea Sagului.

CITESTE SI: Tragedie langa Lugoj, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. Au intervenit pompierii din Timis, dar si elicopterul SMURD. Foto 

O soferita a iesit din parcare si a vrut sa faca la dreapta pentru a merge spre podul din Calea Sagului spre iesirea din oras.

La un moment dat, in fata masinii a sarit o biciclista, care s-a avantat pe trecerea de pietoni pe culoarea rosie a semaforului si fara a cobori din sa.

Femeia de la volan nu a mai avut timp sa franeze si a lovit-o, trantind-o pe asfalt. In urma impactului, biciclista a fost ranita.

O femeie in varsta de 22 de ani a condus un autoturism pe strada care leaga parcarea de la Shopping City Timisoara de Calea Sagului, a efectuat virajul la dreapta spre Calea Sagului, iar la trecerea de pietoni a surprins si accidentat o femeie in varsta de 37 de ani care se afla angajata in traversarea drumului public, pe bicicleta, pe trecerea de pietoni pe culoarea rosie a semaforului.

In urma impactului a rezultat o victima, respectiv biciclista in varsta de 37 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Soferita a fost pusa sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca aceasta nu bause inainte de a se urca la volan.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version