Opinia Timisoarei

Biciclist ranit pe un bulevard din Timisoara, pe trecerea de pietoni. Ce greseala a facut

TIMISOARA. Un biciclist a fost lovit de o masina, miercuri dimineata, la Timisoara.

CITESTE SI: Doar ca sa schimbe aspectul la 2 fatade, Dominic Fritz a oprit de un an lucrarile la noul campus Lenau din Timisoara. Acum a lansat licitatia sa gaseasca o firma care sa faca modificarile, cu peste 4 milioane de euro 

Soferul autoturismului circula pe bulevardul Constantin Brancoveanu dinspre Liviu Rebreanu. La intersectia cu strada Eneas, autoturismul acestuia a lovit un tanar care traversa pe strada pe trecerea de pietoni, insa pe bicicleta.

Biciclistul a fost trantit pe asfalt si ranit, si a fost transportat la spital.

Un barbat în varsta de 52 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Constantin Brancoveanu dinspre bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat la intersectie cu strada Eneas, ar fi surprins si accidentat un tanar in varsta de 25 de ani, care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, pe bicicleta.

In urma impactului, a rezultat o victima, respectiv tanarul in varsta de 25 de ani, care a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Atat soferul, cat si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat cas niciunul nu bause.

Exit mobile version