Opinia Timisoarei

Biciclist mort, dupa ce a fost izbit de o masina. Greseala soferului de 23 de ani care il depasea

Tragedie marti seara pe o sosea din Hunedoara, dupa ce un sofer a lovit cu masina un biciclist.

CITESTE SI: Soferita cu 1,41 alcoolemie si un tanar drogat cu 3 feluri de stupefiante, prinsi la volan de politisti la Timisoara si in judet. Jale pe sosele la inceput de an 

Tanarul in varsta de 23 de ani conducea dinspre Brad catre Buces, iar in localitatea Zdrapti a depasit un biciclist care circula in aceeasi directie.

Soferul nu a fost insa atent si l-a lovit pe barbatul care mergea pe doua roti, trantindu-l pe asfalt.

La locul accidentului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Din nefericire, pentru biciclist nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul acestuia.

Un tanar in varsta de 23 de ani, din comuna Buces, in timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localitatii Zdrapti, din directia Brad-Buces, la efectuarea manevrei de depasire a unui biciclist in varsta de 56 de ani, care se deplasa in aceeasi directie de mers, nu a pastrat o distanta laterala suficienta fata de acesta, acrosandu-l cu partea laterala a autoturismului. in urma evenimentului rutier a rezultat decesul biciclistului, care a fost preluat de catre Serviciul de Medicina Legala Hunedoara, in vederea efectuarii necropsiei. Conducatorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Traficul in zona a fost blocat minute bune pe ambele sensuri de circulatie.

Exit mobile version