Opinia Timisoarei

Biciclist luat cu salvarea dupa ce a fost izbit pe trecerea de pietoni de masina unei soferite, la Timisoara

TIMISOARA. Accident, miercuri dupa-amiaza, pe o trecere de pietoni din Timisoara. Un biciclist a fost izbit de o masina in zona mall-ului.

CITESTE SI: Colectie de gandaci si soareci morti, mizerie crunta in cantina unei scoli din Timisoara. A fost inchisa de inspectorii OPC. Video cu dezastrul 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Antenei, la zebra din apropierea pasajului Iulius Town. Un tanar in varsta de 22 de ani a traversat strada pe bicicleta si a fost izbit de autoturismul condus de o soferita.

Biciclistul a fost trantit la pamant si a fost ranit. La fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Tanarul a fost preluat de medici si transportat de urgenta la spital.

O femeie in varsta de 36 de ani a condus un autoturism dinspre bulevardul Antenei inspre pasajul Iullius Town, iar la un moment dat a surprins si accidentat un tanar in varsta de 22 de ani, care traversa strada printr-un loc special amenajat pentru pietoni, pe bicicleta.

In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in varsta de 22 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordarii de îngrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Soferita a fost testat cu aparatul etilotest, care a arata ca nu bause inainte de a urca la volan.

Exit mobile version