Opinia Timisoarei

Biciclist lovit in plin de o masina langa mall, la Timisoara. Cine este vinovat? FOTO!

TIMISOARA. Accident in Piata Consiliul Europei din Timisoara, in intersectia cu strada care duce spre cimitirul Eroilor, respectiv catre parcarea de la mall. Un biciclist a fost izbit in plin de o masina care facea un viraj la stanga. Soferul venea dinspre Circumvalatiunii si se indrepta, regulamentar, spre Calea Aradului, la volanul unui Fiat.

Chiar in apropiere de semaforul dinspre mall, conducatorul auto s-a trezit cu biciclistul in fata si n-a mai putut evita impactul. Din primele cercetari, se pare ca barbatul in varsta de aproximativ 60 de ani, aflat pe doua roti, s-a avantat in intersectie si a taiat strada fara sa se asigure.

Soferul a franat brusc, insa n-a putut evita ciocnirea. Biciclistul lovit, s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt. O ambulanta l-a transportat de urgenta la Clinicile Noi pentru ingrijiri. Bicicleta s-a facut praf.

Atat biciclistul, cat si soferul au fost testati de politisti, iar aparatul a aratat ca niciunul dintre cei doi nu bause alcool. Agentii rutieri continua cercetarile in cazul acestui accident.

Exit mobile version