Opinia Timisoarei

Biciclist lovit de masina, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut pe sosea. Soferul autoturismului a facut infarct dupa accident

Doi barbati au ajuns la spital, pentru ingriji medicale, dupa un accident petrecut pe o sosea din judetul Hunedoara. Totul s-a petrecut vineri seara, pe drumul ce leaga localitatile Chiscadaga de Lunga.

Biciclistul, un barbat de 62 de ani, s-a dezechilibrat si a cazut pe sosea. In timp ce era cazut pe drum, a fost lovit de o masian, condusa de un barbat de 68 de ani. Cand si-a dat seama ce s-a intamplat, soferul a facut infarct.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Chișcădaga, care se deplasa cu o bicicletă pe de DJ706A, pe sensul Chișcădaga – Lunca, la un moment dat a căzut pe partea carosabilă, iar în timp ce se afla căzut pe carosabil, a fost lovit de autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani, din municipiul Hunedoara (care, după producerea evenimentului rutier, a suferit un infarct). În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care, împreună cu conducătorul auto, a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijirii medicale„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Politistii au deschis un dosar penal si continua cercetarile.

UPDATE: Soferul implicat in accident a murit la spital.

Foto: Arhiva

Exit mobile version