Opinia Timisoarei

Biciclist izbit de masina, dupa manevra nebuna a unui sofer, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident la Timisoara, miercuri la amiaza. Un biciclist a fost ranit si a ajuns la spital, dupa ce un sofer grabit a depasit un TIR peste linia dubla continua.

CITESTE SI: La Timisoara sunt cele mai multe noi cazuri de COVID din Timis. Localitatile din care sunt cei 48 de nou infectati cu coronavirus

Totul s-a intamplat pe Calea Aradului, unde un sofer care conducea spre iesirea din oras a depasit un TIR, trecand peste linia dubla continua. Cand a revenit pe banda, masina a fost acrosata de TIR si proiectata intr-un biciclist care circula regulamentar, la marginea soselei.

„Un barbat in varsta de 48 de ani a condus un autoturism pe Calea Aradului, dinspre strada Liege, pe banda 2, iar in apropiere de intersectia cu strada Grigore Alexandrescu a efectuat manevrea de depasire a unui autotren, incalcand marcajul dublu continuu longitudinal, iar la revenirea pe banda 2 a fost acrosat de autotren. In urma impactului autoturismul condus de barbatul de 48 de ani a fost proiectat intr-o bicicleta pe care se afla un barbat de 64 de ani”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

In urma impactului, biciclistul a fost ranit si transportat la spital, pentru ingrijiri medicale.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului vinovat de accident si i-au retinut permisul, pentru ca a incalcat mai multe norme rutiere.

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version