Opinia Timisoarei

Biciclist cautat de politisti la Timisoara, dupa ce s-a ciocnit cu un pieton pe strada si apoi amandoi au plecat de la locul accidentului. Ce s-a intamplat dupa 3 ore? Foto

TIMISOARA. Un tanar care a lovit cu bicicleta un pieton la Timisoara este cautat de politisti, dupa mai multe zile de la producerea accidentului.

CITESTE SI: Ca-n filme. Cea mai moderna inchisoare din Romania, de peste 11 milioane de euro, va fi construita de Penitenciarul Timisoara. Cum va arata. Foto 

Joi, in 14 martie, Biciclistul mergea pe Splaiul Tudor Vladimirescu catre centru, iar la intersectia cu strada Miron Costin l-a surprins si izbit pe pietonul care incerca sa treaca strada.

Nu este clar daca barbatul se afla pe pista de biciclete in momentul impactului. Cert este ca cei doi protagonisti ai accidentului s-au prabusit la pamant. Cateva clipe mai tarziu, s-au ridicat si amandoi si-au vazut fiecare de drumul sau, fara alte incidente.

Dupa trei ore de la accident, pietonul a decis sa se duca la spital, iar conform procedurii, a fost anuntata si Politia. Chiar daca pietonul a suferit doar niste zgarieturi, politistii sunt nevoiti acum sa dea de urma biciclistului pentru a-l audia si cer ajutorul timisorenilor in identificarea lui.

Un participant la trafic in calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin inspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timisoara, pe pista destinata biciclistilor, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton, in vârsta de 49 de ani, care se deplasa de pe trotuar inspre marcajul pietonal pentru a se angaja in traversarea drumului public.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a pietonului, iar biciclistul a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

In continuare, politistii Biroului Rutier Timisoara fac verificari pentru identificarea biciclistului„, au treansmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version