Opinia Timisoarei

Biciclist beat, izbit de o masina condusa de o soferita, chiar pe zebra, in Timisoara

TIMISOARA. Accident la intersectia Bulevardului Constantin Brancoveanu cu strada Mures. Miercuri seara, un biciclist a fost lovit puternic de un autoturism condus de o femeie de 48 de ani. Totul s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni.

Biciclistul a traversat intersectia pedaland pe zebra. Si-a zis ca nu mai are rost sa se dea jos, socotind ca are timp sa ajunga in siguranta pe cealalta parte a strazii. O ambulanta a sosit de urgenta la locul accidentului si l-a preluat pe barbatul ranit.

Biciclistul a ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara. Oamenii legii, ajunsi si ei la fata locului, au decis sa vada daca vreunul dintre cei implicati in accident consumase bauturi alcoolice. Mare le-a fost surpriza sa constate ca biciclistul, de 58 de ani, avea o alcoolemie de 0,81 miligrame/litru alcool in aerul expirat.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul. In ceea ce o priveste pe femeia aflata la volan, aceasta se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version