Opinia Timisoarei

Biciclist batut de un sofer, dupa o sicanare in trafic la Timisoara. Conducatorul auto, cercetat de politisti. Foto

TIMISOARA. Un biciclist a ajuns la spital dupa ce a fost agresat de un sofer pe o strada din Timisoara, dupa o sicanare in trafic.

CITESTE SI: Nesimtit la coada maturii intr-o localitate de langa Timisoara. A fost pus sa curete cojile de seminte pe care le scuipase pe jos. Foto 

Incidentul s-a petrecut in zona Pietei Flavia, vineri seara.

Soferul a inceput cu injurii si semne din fata pietei Flavia si m-a urmarit cu masina 200 m pana la jumatatea strazii paralele cu aceasta piata, unde s-a coborat din masina dupa ce a intrat usor cu aceasta in mine si m-a dezechilibrat. M-a luat la pumni pana n-am mai avut aer si am cazut jos„, a povestit biciclistul pentru opiniatimisoarei.ro.

Tanarul a ajuns la Urgente la Spitalul Judetean, unde medicii au stabilit ca a suferit o fractura la nas, care insa nu a necesitat interventie chirurgicala, insa biciclistul a precizat ca va merge sa-si scoata certificat medico-legal.

De altfel, tanarul a anuntat Politia, iar oamenii legii, in baza numarului de inamtriculare al masinii, l-au identificat pe soferul agresiv. Politistii de la Sectia 3 s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

UPDATE: Luat la intrebari de politisti, soferul, un barbat de 38 de ani, a recunoscut in fata politistilor ca a avut loc o sicanare in trafic, ca s-a enervat si l-a lovit pe biciclist.

Daca in cazul lipsei de piste de biciclete, acestea se pot construi, nu stiu ce facem in cazul soferilor agresivi si nedisciplinati in trafic. Mi-e frica sa mai circul in oras„, a mai spus biciclistul.

Exit mobile version