Opinia Timisoarei

Bianca Jurca si Sandra Bachici au defilat la Eve Fashion Lounge Timisoara intr-o prezentare de moda inedita

Intampinati cu un pahar de sampanie si domnisoare frumoase, invitatii de la Eve Fashion Lounge au avut parte de o seara pretioasa. Clubul a fost gazda unui somptuos eveniment care le-a avut ca invitate pe frumoasele Bianca Jurca si Miss Romania 2010, Sandra Bachici.

Moc Style si L`attelier au fost cele doua case de moda care si-au adus colectiile la elegantul Eve Fashion Lounge. Infiintate anul trecut, cele doua case de moda promit un alt stil de abordare al modei, care va impresiona prin rafinament si eleganta.

Alexandra Matei este designerul de la Moc Style care a inceput seara cu rochii de cocktail si tinute de club. Timisoreanca Bianca Jurca a deschis prezentarea cu o frumoasa rochie din catifea, alaturi de o fetita care purta o rochie identica. Toate tinutele au fost impresionante, iar publicul le-a admirat cu mare interes.

Rochiile din piele sau din materiale pretioase, rochiile vaporoase si tinute de club au putut fi admirate  de pasionatii de moda sau simpli invitati care au venit sa priveasca colectia de primavara-vara 2011.

Miss Romania 2010, Sandra Bachici, a fost imbracata cu o rochie de 4500 lei, care a fost si cea mai scumpa din colectie. Strasurile cusute i-au venit excelent frumoasei timisorence, care a defilat in mai multe tinute pentru Moc Style.

Daca femeile au avut parte de creatii deosebite, a venit si randul barbatilor sa se imbrace bine. L`attelier a fost cea de-a doua casa de moda prezenta la eveniment care si-a propus sa aduca un plus de eleganta si stil in tinutele imbracate de barbati. Costumele din materiale nobile, pantofii perfect asortati si camasile impecabile au facut parte din creatiile designerului Sorin Anghel si au atras multe priviri atat din partea femeilor cat si din partea barbatilor care au primit cu aceasta ocazie cateva ponturi despre ce inseamna stilul, in conceptia L`attelier.

Tot evenimentul s-a desfasurat intr-un cadru cu muzica si sampanie frantuzeasca, femei frumoase si un Eve Fashion Lounge pregatit, ca de fiecare data, pentru a oferi invitatilor o seara plina de bun gust.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version