Opinia Timisoarei

Bianca Jurca s-a apucat de fotbal! VEZI cum a fost sarutata de unul dintre concurentii de la Marul discordiei!


Vedeta timisoreanca Bianca Jurca si-a facut joi seara debutul in televiziune. Focoasa bruneta este protagonista primei editii a emisiunii Marul discordiei ce se difuzeaza pe postul Prima TV. Ca in orice debut, Bianca a avut parte de un adevarat show, concurentii de la Marul discordiei facand aproape orice sa-i cucereasca inima.

Imbracata extrem de elegant, vedeta din Timisoara a fost pusa de un concurent intr-o situatie iesita din comun. Tanarul pretendent la inima fostei sexy pedeliste, a vrut sa vada daca Bianca stie sa joace fotbal si a pus-o sa suteze intr-o minge. Bianca nu a stat mult pe ganduri, a acceptat provocarea si s-a descurcat ar spune unii remarcabil, in conditiile in care era imbracata intr-o rochie de seara mulata si foarte stransa si purta si pantofi cu toc.

Sarutata de un concurent

Un alt concurent a reusit sa-i rapeasca focoasei brunete un sarut. Barbatul, pe numele lui Matei, a profitat de momentul in care Bianca s-a ridicat sa-i multumeasca pentru participarea la emisiune si a luat-o pasional in brate. Matei nu i-a dat drumul Biancai pana cand aceasta nu i-a oferit sarutul dorit. Incepand de saptamana viitoare, Bianca isi va testa cei opt alesi in finala in mai multe probe in locurile cele mai exotice.

Exit mobile version