Opinia Timisoarei

Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca in stare foarte grava


Viata tumultoasa a vedetei de televiziune si dietele duse la extrem de Bianca Dragusanu au bagat-o in spital. Suferinda, aceasta a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Floreasca.

Luni seara, dupa ora 23.00, Bianca Dragusanu a ajuns pe propriile picioae la Urgenta, la spitalul Floreasca. Era insotita de doua prietene, iar suferinta ei parea una destul de serioasa. Bianca s-a asezat initial pe o banca, asteptand sa fie consultata, apoi chiar intr-un scaun cu rotile, potrivit www.cancan.ro.

Oricum, roscata a beneficiat din plin de atentia doctorilor, care au avut grija sa primeasca cele mai bune ingrijiri.

Se pare ca, de data aceasta, n-a mai fost vorba doar de deja cunoscutele anemii ale Biancai, ci si de o toxiinfectie alimentara, ceea ce ar arata si ca Bianca mai si mananca din cand in cand, chiar daca nu mereu ce trebuie. Ea a mancat doar salata de vinete si asta i-ar fi provocat infectia.

Dupa controlul de la Floreasca, Bianca a trecut pe la farmacie sa isi ia medicamente si a uitat repede de suferinta. A mai facut o oprire la un chiosc, ca sa ii ia flori unei prietene ce isi aniverseaza ziua de nastere.

Exit mobile version