Opinia Timisoarei

Betivi care agresau femei pe strada in Timisoara, prinsi de jandarmi. Unul a fost luat pe sus si dus la spital. Foto

TIMISOARA. Trei barbati care faceau scandal si erau agresivi au fost sanctionati de jandarmi sambata dupa-amiaza la Timisoara.

CITESTE SI: Stop cardiac la 23 de ani, provocat de energizante baute pe banda rulanta. Anuntul medicilor dupa ce un tanar a murit in timp ce isi facea un tatuaj la Timisoara 

Totul s-a intamplat in Calea Sagului. Cei trei erau bauti, aveau si sticle cu alcool asupra lor si agresau femeile care treceau pe strada.

O jandarmerita a Gruparii Mobile care se intorcea de la serviciu i-a vazut pe cetatenii turmentati si si-a chemat colegii in ajutor.

Oamenii legii i-au gasit si i-au legitimat pe barbati, care au 41, 45, respectiv 46 de ani si au si fost sanctionati. In timp ce jandarmii scriau procesele verbale, cel de 45 de ani a devenit recalcitrant si a inceput sa traga de foile ce erau completate.

Echipajul a solicitat interventia unei ambulante, iar individul agresiv a fost dus la spital.

Dupa sosirea ambulantei, jandarmii l-au insotit pana la unitatea medicala specializata, in vederea evaluarii psihiatrice a acestuia. Ulterior, colegii au aflat din declaratiile locuitorilor din zona, care le-au multumit pentru interventia prompta, ca persoana in cauza nu se afla la prima abatere comportamentala si ca se temeau de prezenta sa. Reamintim pe aceasta cale ca suntem la dispozitia cetatenilor si ii indrumam pe acestia sa solicite ajutorul nostru la numarul unic de urgenta 112, oricand se afla intr-o situatie dificila sau daca sunt martorii savarsirii unei fapte antisociale.„, au transmis reprezentantii Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Exit mobile version