Opinia Timisoarei

Beat si fara permis, un tanar a facut accident pe Calea Sagului din Timisoara cu o masina furata

TIMISOARA. Accident noaptea trecuta pe Calea Sagului din Timisoara. Un sofer de 18 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a izbit o alta masina ce mergea regulamentar.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa politistii ajunsi la fata locului aveau sa descopere ca tanarul era beat, nu avea carnet de conducere si tocmai furase masina din zona Polona.

La data de 12 iunie 2022,în jurul orei 01:00, un tânăr de 18 de ani a condus un autorurism pe Calea Șagului, iar la sensul giratoriu a intrat în coliziune cu au auto care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers.
În urma impactului nu au rezultat victime omenești.
În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea prelevării probelor biologice.
Totodată,s-a stabilit că autovehiculul nu-i aparține, declarând că l-a sustras de pe strada Polonă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, conducere fara permis si sub influenta alcoolului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version