Opinia Timisoarei

Beat mort, un sofer a izbit doua masini pe un pod din Timisoara si a ajuns direct in arest. Avea 1,22 la mie alcool in aerul expirat

TIMISOARA. Iresponsabilitate extrema la Timisoara. Un sofer s-a urcat la volan mut de beat sambata seara, iar la scurt timp, inevitabilul s-a produs.

CITESTE SI: Tanar de doar 19 ani, gasit mort. Si-a luat viata din cauza unei deceptii in dragoste

Soferul de 44 de ani a pierdut controlul masinii, iar aceasta a izbit alte doua autoturisme pe podul de la fosta Fabrica de Zahar, in zona Polona.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, accidentul s-a soldat doar cu masinile avariate.

Chemati in ajutor, politistii au intervenit imediat si si-au dat seama rapid ca soferul care a provocat accidentul era beat crita. Mai mult, nu avea carnet de conducere.

In urma testarii cu aparatul etilotest a conducatorilor auto, a rezultat ca barbatul, in varsta de 44 de ani, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultand o valoare de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Totodată, în urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul avea permisul anulat tot pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Oamenii legii au procedat pe data la retinerea soferului pentru 24 de ore si l-au dus direct in Arestul Politiei Timis.

Individul va fi cercetat pentru conducere sub influenta alcoolului si conducere cu permisul anulat.

 

Exit mobile version