Opinia Timisoarei

Beat crita la prima ora, un sofer a intrat cu masina frontal intr-un alt autoturism

1,44 la mie alcool in aerul expirat avea un sofer care a provocat un accident luni dimineata in Arad.

CITESTE SI: Politistii locali din Timisoara isi cumpara caciuli, sepci, uniforme si bocanci. Licitatie de peste 200.000 de euro

Barbatul de 44 de ani a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a izbit cu masina un alt autoturism ce mergea regulamentar.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 8.30 dimineata. Soferul beat a fost ranit.

„Un barbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Voinicilor, spre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul blocului 609, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontala cu un autoturism condus de un aradean de 44 de ani.
In urma impactului, a fost transportat la spital conducatorul primului autoturism, acesta fiind ranit usor, la prima vedere.
Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul ca soferul primului autoturism era sub influenta alcoolului, avand o imbibatie alcoolica de 1,44 mg./l. alcool pur in aerul expirat.
Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, intr-un dosar penal intocmit pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului”, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version