Opinia Timisoarei

BCM Danzio, invinsa categoric de campioana CSM Targoviste in prima mansa a sferturilor de finala din Cupa Romaniei

Clubul timisorean a acceptat sa joace ambele meciuri din sferturi, in deplasare. In primul joc, disputat marti, ”panterele” au cedat clar in fata campioanei.
Campioana s-a instalat la conducere inca de la inceput, iar formatia banateana a reusit sa tina aproape doar in primele minute. Dupa 7-5 in minutul 4, CSM Targoviste s-a distantat tot mai mult pe tabela, castigand primul sfert la 18 puncte avans(29-11).
Fara a se putea baza pe americancele Brown si Thompson, care au primit cateva zile libere in plus, formatia timisoreana a cedat categoric si sfertul doi, ecartul ajungand pana la pauza la 34 de puncte(21-55). nici sfertul al treilea nu a fost mai reusit, elevele lui Dan Ionescu reusind sa marcheze doar 8 puncte, iar cu zece minute inainte de final tabela arata scorul de 76-28 pentru Targoviste, pentru ca in final, partida sa se incheie cu o victorie categorica a campioanei, 97-40.
Cele mai multe puncte pentru Danzio au fost inscrise de Haas, 15, in timp ce de la Targoviste s-a remarcat Matici care a reusit 18 puncte. Meciul retur din sferturile Cupei Romaniei se va disputa miercuri, tot la Targoviste, insa echipa calificata mai departe este deja cunoscuta.
Exit mobile version