Opinia Timisoarei

BC Timisoara nu reuseste sa lege victoriile. ‘Leii’ au pierdut, 65-76, pe terenul lui BCMU Pitesti

Desi timisorenii au condus in minutul 7(10-9), primul sfert le-a apartinut gazdelor(17-14). Timisorenii au avut cateva tentative de a trece la conducere si in sfertul doi(19-21, min. 12 si 26-28, in min. 16 ), dar nu au reusit sa se mentina la timona, iar la pauza tot Pitestiul era in avantaj, 35-30.
Lucrurile nu s-au schimbat nici in sfertul al treilea, la finele caruia BCMU Pitesti avea un avantaj de 6 puncte, 52-46.
Diferenta in favoarea echipei gazda a ajuns la 10 puncte, in minutul 31, 56-46, iar elevii lui Srdjan Jovanovic nu au mai avut forta sa revina. Desi BC Timisoara s-a apropiat iar la 5 puncte in minutul 37(65-60), in final pitestenii s-au adjudecat victoria cu scorul de 76-65.
Dominique Archie a fost cel mai bun marcator al timisorenilor cu 15 puncte, urmat de Jelenic si Johnson cu 9. Au mai inscris Gallimore si Tuljkovic cate 8 puncte, Jovanovic si Popescu, cate 7 si Tudosa, 2. De la gazde s-a remarcat Barac, cu 20 de puncte.
“Ma asteptam la un joc mult mai bun din partea noastra, mai ales dupa ce am invins liderul in etapa precedenta. Le-am transmis baietilor ca trebuie sa jucam in forta din start si sa incomodam echipa din Pitesti, dar, din pacate, nu ne-am gasit ritmul, i-am lasat pe adversari sa-si faca jocul si sa obtina o victorie meritata. Am avut caderi care ne-au costat si a caror cauza trebuie sa o analizăm, caci ne asteapta si alte meciuri dificile in deplasare”, a spus Srdjan Jovanovic, antrenorul BC Timisoara.
In următorul meci, care va avea loc vineri, de la ora 18, BC Timisoara va intalni pe Dinamo Bucuresti.
Exit mobile version