Opinia Timisoarei

Bautura minune care te ajuta sa slabesti rapid: laptele de soia!

Dieta cu lapte de soia este prietenoasa cu organismul tau, deoarece nu-ti impune un meniu strict, motiv pentru care ar trebui sa o plasezi inaintea altor diete restrictive, care iti saracesc aportul de vitamine, minerale si nutrienti.

Dupa ce vei vedea beneficiile extraordinare ale laptelui de soia pentru silueta, iti vei da seama ca acest aliment nu ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din frigider, scrie dieta.ele.ro. Insa, trebuie sa stii ca atat laptele de soia, cat si cel degresat de vaca au beneficii individuale, ceea ce inseamna ca este bine sa alternezi consumul lor.

Laptele de soia ofera organismului tau un aport nutritional echilibrat de proteine, vitamine, minerale si acizi grasi esentiali. Spre deosebire de laptele de vaca, cel de soia nu contine colesterol sau grasimi saturate, ceea ce te ajuta enorm in dieta. In plus, laptele de soia este plin de fibre, nutrienti care suprima pofta de mancare, iti confera rapid senzatia de satietate si imbunatestesc tranzitul intestinal.

Alege sa consumi lapte de soia fotificat, deoarece este imbogatit cu vitamine din complexul B, calciu, vitaminele D si E, de care ai nevoie in cura de slabire.

Laptele de soia contine proteine care contribuie la refacerea muschilor. Deoarece au o digestie lenta, proteinele din laptele de soia obliga matabolismul sa arda mai multe calorii din grasimi, astfel ca depozitele adipoase vor fi tot mai mici pe zi ce trece.

Exit mobile version