Opinia Timisoarei

Batut pana la lesin. Tanar ‘tocat’ cu batele si calcat in picioare de 4 barbati langa Timisoara. Video cu momentul atacului

TIMISOARA. Scene violente langa Timisoara, noaptea trecuta. Un barbat de 32 de ani a fost batut in localitatea Cerneteaz pana cand si-a pierdut cunostinta.

CITESTE SI: Au scos sacii cu bani sa nu ia foc. Incendiu la o masina de transport valori in Timisoara. Foto

Momentul atacului a fost filmat. Pe imagini se poate vedea cum 4 barbati coboara dintr-o masina si il lovesc cu batele in cap, dar si cu pumnii si cu picioarele.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim. Va avertizam ca va pot afecta emotional!

Tanarul a fost gasit lesinat de politistii chemati in ajutor de un trecator. A fost transportat plin de sange la spital.

Ofiterii de la Investigatii Criminale au reusit sa dea de urma celor 4 agresori, in Cerneteaz si Giarmata. Au intre 17 si 43 de ani.

Cu totii au fost audiati, au fost retinuti de politisti si dusi in Arest la Timisoara si in Hunedoara, intrucat nu mai sunt locuri la IPJ Timis. Cei 4 au sustinut ca totul a pornit de la o rafuiala mai veche si au fost platite niste ‘polite’.

Vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile si sunt cercetati pentru lovire si alte violente, precum si pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

UPDATE: Trei dintre cei patru agresori au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version