Opinia Timisoarei

Batut pana la lesin, cu oasele si un plaman rupte si violat. Drama prin care a trecut un batran din Timis care a pierit intr-un atac de o salbaticie care i-a uluit si pe anchetatori

TIMIS. A sfarsit in chinuri, dupa ce a fost batut si violat. Este soarta cutremuratoare a unui batran de 72 de ani din Timis.

CITESTE SI: Atentie, virusul de pesta porcina poate rezista si 1 an in carnea congelata sau afumata. Masurile luate in Timis impotriva bolii 

Omul a fost atacat in urma cu cateva luni in casa lui din comuna Satchinez de un recidivist in varsta de 32 de ani, eliberat nu demult.

Franz Vanja a profitat de neputinta batranului de a se apara si l-a calcat in picioare, apoi l-a batut cu o bata de lemn, i-a rupt mai multe oase si un plaman. Cand victima a lesinat de durere, a batjocorit-o. I-a bagat in anus un corp dur provocandu-i alte leziuni.

Mai mult mort decat viu, batranul a ajuns in cele din urma in spital, unde ranile teribile au dus la o multime de complicatii, data fiind si varsta inaintata. Omul si-a dat ultima suflare doua saptamani mai tarziu.

Anchetatorii l-au descoperit pe atacator, au finalizat cercetarile si i-au intocmit rechizitoriul, astfel ca acum va ajunge in fata judecatorilor de la Tribunalul Timis care ii vor pecetlui soarta.

Exit mobile version