Opinia Timisoarei

Batut in cuie! De la ce pret va incepe licitatia pentru inchirierea Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara?

TIMISOARA. Consilierii judeteni s-au pus de acord in privinta pretului de pornire a licitatiei pentru inchirierea Stadionului „Dan Paltinisanu” din Timisoara.

Daca initial pretul de deschidere a fost stabilit la suma de 25.000 lei fara TVA, in urma votului consilierilor judeteni, la propunerea consilierului judetean Liviu Cocean, acesta a fost fixat la 20.000 de lei plus TVA.

Cocean a spus ca spera ca, in urma licitatiei, sa se ajunga la preul final de 30.000 de lei.

Actuala conducere a Consiliului Judetean Timis trebuie sa asigure continuarea unei proceduri deja incepute de catre fostul Consiliu Judetean si organizarea acelei licitatii. Eu va spun ca nu mi-as dori ca noi, CJ Timis, ca si proprietari pe stadion nu ne-am dori sa avem un stadion pe care să il avem in administrare, dar pe care sa nu ajunga sa joace nimeni, din cauza acestor tarife. Trebuie sa respectam prevederile legale. Am inteles ca trebuie sa mergem cu procedura deja demarata de vechiul consiliu pana la capat si apoi sa gasim variante noi”, a declarat Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis.

Stadionul „Dan Paltinisanu” din Timisoara a fost dat in folosinta gratuita clubului ACS Politehnica Timisoara, contract care mai este valabil pana la inceputul lunii august. Potrivit reprezentantilor CJ Timis, costurile necesare desfasurarii meciurilor din Liga I de fotbal pe acest stadion se ridica la 21.000 lei din care 12.000 de lei pentru intretinerea tribunelor si 9.000 de lei pentru intretinerea suprafetelor de joc.

Exit mobile version