Opinia Timisoarei

Bateau doi politisti locali, cand a aparut un luptator de la mascati! Cum s-a incheiat o incaierare intr-un parc din Banat?

Patrulau printr-un parc cand au observat doi indivizi care isi carau de zor pumni si picioare. Doi politisti locali au intervenit sa potoleasca scandalagii, dar s-au trezit luati ei la bataie.

CITESTE SI: In premiera in Romania! Cum vor fi amendati soferii din Timisoara, dupa omologarea si certificarea radarelor si a detectiilor de trecere pe rosu? Explica seful Politiei Rutiere Petru Rumega in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook in Timisoara  

S-a intamplat intr-un parc din Resita. Cand agentii se chinuiau sa le faca fata agresorilor, prin zona a trecut un jandarm din cadrul gruparii de Actiuni Speciale si Antiterorism. Acesta era in timpul sau liber si n-a stat pe ganduri cand i-a vazut pe agenti ca incasau lovituri de la cei doi atacatori si erau in pericol.

Angajatul de la mascati le-a sarit politistilor locali in ajutor si si-a alertat si colegii.

Luptatorul a reusit sa-i doboare pe atacatori, iar jandarmii i-au imobilizat si i-au predat politiei, noteaza resita.ro.
Unul dintre agenti s-a ales cu rani la picioare si uniforma rupta, iar celalalt cu leziuni la maini.

Cei doi agresori sunt cercetati pentru incaierare si ultraj.

Exit mobile version