Opinia Timisoarei

Bate vantul pe santierul de pe strada Popa Sapca in miez de zi! Odihna pe tevi si sedinte, pe cand soferii urla-n blocajele din trafic. FOTO!

TIMISOARA. Santierul de pe strada Popa Sapca, miercuri, ora 12.00. Utilaje rasfirate care incotro si abandonate, cativa responsabili intr-o sedinta in mijlocul strazii, un muncitor ostenit stand linistit lungit pe niste tevi la soare.

CITESTE SI: De ce e nevoie ca strada Popa Sapca sa fie inchisa 4 luni? Explicatiile primarului Nicolae Robu pentru masura care a aruncat traficul din Timisoara in haos 

Asta se putea vedea chiar la miezul zilei pe strada Popa Sapca, abia inchisa pentru lucrari de… anvergura. Si aceasta in conditii de vreme buna, numai buna de munca, cand te-ai fi asteptat sa fie forfota si muncitori cu duiumul care nu mai prididesc cu treaba.

Lucrurile stau insa taman pe dos, semn ca firma care a castigat licitatia isi bate joc si de Primarie si de timisoreni.

 

In acest rastimp, pe marile artere care leaga sudul de nordul orasului, soferii innebunesc in coloane interminabile.

Imaginile de mai jos, surprinse de fotoreporterul opiniatimisoarei.ro Virgil Simonescu, nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Va reamintim, strada Popa Sapca din Timisoara este inchisa pentru 4 luni, timp in care ar trebui sa se munceasca din greu pentru largirea carosabilului, schimbari de retele de utilitati, amenajari de piste de biciclete si trotuare.

Lucrarile sunt executate de firma Sylc Con, care a castigat licitatia, si costa 23.999.000 lei, la care se adauga TVA, adica 5,3 milioane de euro. Potrivit contractului, constructorul trebuie sa termine lucrarea intr-un an si jumatate din momentul deschiderii santierului.

Opiniatimisoarei.ro va monitoriza atent lucrarile de pe santierul de la Popa Sapca si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla, pentru a ne asigura ca cele 4 luni de chin in traficul din Timisoara nu vor fi o bataie de joc la adresa soferilor din acest oras.

Exit mobile version