Opinia Timisoarei

Bataie violenta intre eleve de liceu, in Parcul Botanic din Timisoara. Incaierarea privita de pe margine de zeci de tineri. Imagini ce te pot afecta emotional

TIMISOARA. Imagini socante ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

CITESTE SI: Crima teribila la Timisoara. Un tanar si-a ucis sotia, apoi a incercat sa se omoare si a intrat cu masina, cu toata viteza, intr-un stalp. Ce a urmat Foto si video 

Acestea infatiseaza o bataie intre doua tinere in Parcul Botanic din Timisoara, ziua in amiaza mare, in vreme ce zeci de colegi stau, privesc de pe margine incaierarea si incurajeaza inclestarea cu chiote. Niciunul nu intervine ca sa opreasca teribilele scene, in care se reglau conturi dupa rafuieli mai vechi.

Totul s-ar fi petrecut zilele trecute pe una dintre aleile Parcului Botanic aflat in centrul Timisoarei.

Una dintre fete o loveste cu pumnii si cu picioarele de mai multe ori pe cealalta, iar aceasta din urma se prabuseste la pamant de cateva ori, dezechilibrandu-se.

Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional.

Imaginile au fost vizionate de politistii de la IPJ Timis care au declarat ca se vor autosesiza in acest caz si vor face cercetari pentru a stabili cu precizie cand anume s-au intamplat faptele si de la ce scoala sunt cele doua fete si tinerii care le insotesc.

Totodata, Inspectoratul Scolar Judetean a inceput propriile verificari cu privire la imaginile primite de opiniatimisoarei.ro.

Este vorba de o fata de clasa a X-a, de la profesionala, care a venit de la sat cu microbuzul, pentru ca face naveta si dupa ce s-au dau jos din microbuz s-au batut. Totul s-a intamplat inaintea orelor de curs. Cealalta fata este de la Bratianu (fostul Colegiu Tehnic Miu, n. r.). Au venit parintii acesteia si au spus ca vor depune si plangere penala”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Mihaela Petrov, inspector adjunct al ISJ Timis.

Elevii care au asistat la scenele violente din Parcul Botanic si nu au intervenit pentru a opri bataia provin de la mai multe scoli din Timisoara si fac naveta din localitati invecinate.

******

Va reamintim, in urma cu mai bine de doi ani, tot in Parcul Botanic alte eleve de liceu, de la Ungureanu, s-au incaierat sub privirile colegilor.

CITESTE SI:Bataie violenta intre eleve de liceu, la Timisoara! Imagini care te pot afecta emotional. VIDEO!

Fetele implicate in incident s-au ales cu nota scazuta la purtare.

Exit mobile version