Opinia Timisoarei

Bataie la nunta in Timisoara! Tanar taiat cu sticla, o masina distrusa! De ce s-au incaierat petrecaretii si care au fost urmarile?

TIMISOARA. Scandal monstru la o nunta in Timisoara, in acest sfarsit de saptamana. Jandarmii si politistii au fost chemati sa intervina, dupa ce mai multi petrecareti s-au luat la bataie.

Totul s-a petrecut la un restaurant de pe bulevardul Liviu Rebreanu, unde 4 tineri invitati au vrut sa-i dea o lectie unui al cincilea nuntas.

Acesta din urma a fost gasit de jandarmi taiat cu o sticla sparta. Le-a povestit ca agresorii, pe care ii cunoaste, l-au lovit cu pumnii si cu picioarele, din pricina unei rafuieli mai vechi.

Se pare ca alcoolul le-a dat aripi petrecaretilor care au decis duminica spre dimineata sa transeze problema si au inceput prin a-i distruge rivalului masina cu care venise la nunta. Cu un par i-au spart luneta, apoi s-au napustit asupra proprietarului.

La sosirea jandarmilor, batausii au rupt-o la sanatoasa. Oamenii legii insa i-au identificat. Este vorba de 4 tineri cu varstele intre 19 si 22 de ani, din Rudna si Crai Nou.
Vor fi cercetati pentru lovire, amenintare, distrugere si tulburarea linistii publice.

Exit mobile version