Opinia Timisoarei

Bataie intre suporteri. Un fan stelist a fost taiat cu toporul inaintea meciului Gaz Metan – Steaua

Bataie teribila inainte de meciul Gaz Metan Medias – Steaua, care se joaca in etapa a 4-a din Liga I. Un autocar un 50 de suporteri stelisti s-a oprit intr-o localitate de langa Medias, unde se pare ca au facut gesturi ce i-au suparat pe localnici.

Acestia povestesc ca fanii Steaua au inceput sa urineze pe gardurile lor. Imediat a inceput o bataie generala, in care mediesenii au folosit topoare si coase.

Conform ProSport, fanii stelisti au aruncat cu pietre, distrugand o masina. Un stelist a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a fost lovit cu toporul in mana. Au intervenit mai apoi mascatii, iar in acest moment sunt identificati toti cei care au luat parte la scandal.

Potrivit stelistilor, scandalul a inceput dintr-un motiv hilar. „Unui suporter i s-a facut rau, ne-am dat jos din autocar, iar localnicilor li s-a parut ca a urinat pe gardul lor. Unuia dintre noi i-au taiat mana cu toporul, altuia i-au dat cu lopata in cap! E rau de tot, e incredibil asa ceva!”, a declarat Gheorghe Mustata, liderul galeriei Stelei.

Exit mobile version