Opinia Timisoarei

Bataie intre romi in Piata Victoriei din Timisoara. 10 scandalagii ridicati de politisti. Video

TIMISOARA. Scene scandaloase in plin centrul Timisoarei, vineri seara. Doua grupari de romi s-au luat la bataie.

CITESTE SI: Decizie luata la fractiune de secunda, accident spectaculos in Timis. Un tanar a sarit in viteza de pe motocicleta de frica sa nu se zdrobeasca de o masina. Video

Totul a inceput dupa orele 21.00, in zona Fantanii cu Pesti.

Cele doua gasti, in care se gaseau si femei cu copii mici, s-au certat mai intai ca la usa cortului, apoi scandalul a degenerat. Romii au inceput sa se bata, alergandu-se in zona de terase pana in fata Catedralei Mitrolpolitane.

Ingroziti timisorenii care treceau prin Piata Operei au sunat la numarul de urgenta 112.

Primii care au actionat au fost politistii locali, care au si reusit sa retina cativa dintre rivali pana la sosirea colegilor de la sectie si a jandarmilor.

Pe o parte dintre ei i-au ridicat in centru, iar pe altii din drum catre Gara de Nord.

Cu totii au fost dusi la Sectia 1 pentru audieri.

In cursul acestei seri, 13.05.2022, în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului Timișoara a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un scandal între 10 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 42 de ani, respectiv 6 bărbați și 4 femei.

Cele 10 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Scandalul din Piata Victoriei din Timisoara, unde mai multi romi s-au luat la bataie, s-a sfarsit in arestul politiei pentru mai multi combatanti 

***

Va reamintim, in aceeasi zona de terase, in iulie anul trecut, alte doua familii de romi s-au batut, au aruncat cu scaune si cu pahare.

CITESTE SI: Imagini cu bataia dintre romi in plin centru la Timisoara. Au zburat scaune, sticle si pahare. Video

 

Exit mobile version