Opinia Timisoarei

Bataie intre elevi in Timisoara, langa gardul scolii. Un copil si-a pierdut memoria

Incaierare langa o scoala din zona Iosefin! Un pusti de 14 ani de la Generala 12 a fost batut de un altul mai mare de la un liceu din oras. De teama sa nu fie oprit de paznic la poarta, acesta a preferat sa regleze conturile in afara scolii. L-ar fi asteptat pe copil si l-a luat la bataie chiar langa zidurile unitatii de invatamant.

Potrivit martorilor,  adolescentul in varsta de 16 sau 17 ani l-a acostat pe cel de 14 si i-a tras cativa pumni, pana cand cel mic a cazut si s-a lovit cu capul de o bordura. Apoi a disparut. Colegii si profesorii au chemat imediat ambulanta, iar medicii i-au acordat elevului batut primul ajutor.

Se pare ca baiatul si-a pierdut memoria, intrucat nu-si mai aminteste nimic din ceea ce i s-a intamplat astazi. Doctorii spun ca este posibil ca din pricina loviturilor copilul sa fi suferit o amnezie temporara. Politistii il cauta acum pe agresor, despre care cred ca este elev la Liceul Economic.

UPDATE: Oamenii legii l-au gasit pe bataus. Este un adolescent de 17 ani si invata la Liceul Economic . Politistii l-au audiat la Sectie, iar apoi i-au dat drumul.  Le-a spus anchetatorilor ca s-au certat din pricina unei sticle cu apa pe care cel mic n-a vrut sa i-o dea. Este posibil ca parintii victimei sa depuna plangere impotriva agresorului.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version