Opinia Timisoarei

Bataie intr-o scoala din Timis. Eleva lovita cu pumnii si cu picioarele si trantita la pamant. Video

TIMISOARA. Bataie intre fete la o scoala din Timis, la numai cateva zile dupa un alt incident petrecut intr-un liceu din Timisoara, care a facut inconjurul tarii, cand o eleva a fost agresata fizic si verbal de doua colege.

De asta data, imagini revoltatoare vin din Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Sannicolau Mare. O fata este lovita cu pumnii si cu picoarele, trasa de par si trantita la pamant de alte eleve pe coridor, in prezenta mai multor copii.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Inspectoratul scolar a dispus o ancheta la scoala din Sannicolau Mare.

In urma cu cateva zile, la Liceul Alimentar din Timisoara, o eleva cu nevoi speciale a fost batjocorita de colegi in timpul unui curs de practica, pe cand profesoara lipsea din clasa.

Incidentul a fost, de asemenea, filmat, iar pe imagini se poate vedea cum tanara este amenintata, o colega o trage de par si o impinge pe un scaun, iar in timp ce se deruleaza aceste scene, se aud alti copii care rad zgomotos pe seama fetei.

CITESTE SI: Bullying intr-o scoala din Timisoara, eleva agresata si amenintata cu bataia de colegi. Seful ISJ Timis: A fost demisa conducerea liceului. Video 

Inspectoratul Scolar Judetean a demis atunci conducerea liceului si dupa inchierea cercetarilor vor fi dispuse si alte sanctiuni.

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat ca vor fi constituite grupuri de actiune anti-bullying in fiecare scoala, pana la data de 13 septembrie.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version