Opinia Timisoarei

Bataie incheiata-n sange la Timisoara, in plina strada, intre doi tineri! Unul s-a stins pe masa de operatie! Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. O rafuiala intre doi tineri s-a incheiat la Spitalul Municipal din Timisoara unde unul dintre ei a ajuns injunghiat in sala de operatie, iar celalalt pentru investigatii.
Tinerii, unul de 17 ani, elev la Liceul Energetic, si celalalt de 22 de ani s-au certat si mai apoi s-au luat la bataie in strada, la intersectia Telegrafului cu Renasterii.

La un moment dat, baiatul de 17 ani a scos un cutit si i l-a infipt celui de 22 intre coaste.

Cativa trecatori au chemat de urgenta politia si salvarea.

Totul nu a durat mai mult de 5 minute, spun martorii, insa tanarul doborit de cutit a pierdut destul de mult sange si a fost gasit de echipajele de salvare in stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat.

Amandoi au fost transportati la Spitalul Municipal Timisoara, unde baiatul injunghiat a intrat direct in sala de operatie. E in stare foarte grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.
Celalalt e batut mar.

Unul din ei este socat, speriat, este inca sub evaluari de computer tomograf, dar este in stare stabila, desi are si el mai multe leziuni. Celalalt a fost gasit in stop cardio-respirator, a fost resuscitat si a intrat direct in sala de operatie. Este in stare grava si pronosticul este rezervat in privinta lui„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ada Blagniceanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Municipal din Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat. Oamenii legii au gasit si cutitul plin de sange in locul in care a avut loc altercatia, pe care l-au ridicat pentru analiza.

UPDATE: In ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Municipal Timisoara tanarul injunghiat a murit pe masa de operatie. Pierduse mult sange si i-au fost afectate organe vitale.

Agresorul sau va fi cercetat acum pentru omor.

 

Exit mobile version