Opinia Timisoarei

Bataie in trafic la Timisoara. Mai multi romi au atacat cu parii o masina intr-o intersectie. Video

TIMISOARA. Atac in trafic la Timisoara, duminica seara. Mai multi barbati au blocat in trafic un sofer intr-o intersectie si au tabarat cu parii asupra lui.

CITESTE SI: Familie disperata. Tanar disparut fara urma din Complexul Studentesc din Timisoara 

Totul s-a petrecut in intersectia Calea Aradului cu strada Miresei.
Un tanar de 29 de ani statea la semafor, cand o alta masina a venit brusc in fata lui si l-a blocat, iar din autoturism au sarit mai multi indivizi de etnie roma inarmati cu bate. Au inceput sa dea in masina cu furie, in vreme ce soferul incerca sa scape. A dat cu spatele cativa metri, insa n-a scapat de agresori, care au reusit sa-l loveasca de cateva ori. In cele din urma a scapat si a fugit. Nu a fost ranit grav.

Totul a fost o rafuiala intre romi.

Politistii au deschis o ancheta dupa acest incident.

In acest moment se efectueaza cercetari in vederea depistarii persoanelor implicate, in baza unui dosar penal deschis sub aspectul savarisirii infractiunilor de distrugere, lovire si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE:  Tineri retinuti in cazul atacului cu bate din intersectie, la Timisoara. Au vrut doar sa-l desparta de iubita pe nepotul cantaretei de manele Sorina Guta. Video 

Exit mobile version