Opinia Timisoarei

Bataie in plina strada, intre doua gasti, in centru, la Timisoara! Cum s-a incheiat incaierarea? VIDEO!

TIMISOARA. Reglare de conturi in centrul Timisoarei noaptea trecuta, cand doua gasti de tineri s-au luat la cearta si mai apoi la bataie in Piata Marasti. A fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru a opri incaierarea.

Totul s-a intamplat in jurul orei 3 dimineata, iar trecatorii au dat alarma la 112. Acestia au vazut, printre altele, cum un tanar este pur si simplu smuls dintr-un taxi si calcat in picioare de indivizii dezlantuiti.

Oamenii legii au luat pe sus 4 dintre combatanti si i-au dus la Sectia 1 pentru audieri. Alti doi au fost transportati la spital, fiind raniti.

In cursul noptii, in fata unui local situat pe raza municipiului Timisoara a avut loc o altercatie spontana intre mai multe persoane care ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice, in urma careia patru dintre acestea ar fi fost agresate fizic. Politistii Sectiei 1 Timisoara au identificat sase barbati, cu varste intre 27 si 39 de ani, patru dintre acestia fiind condusi la sediul sectiei pentru audieri, iar alti doi barbati aflandu-se intr-o unitate spitaliceasca pentru acordarea ingrijirilor medicale. In cauza, politistii Sectiei 1 Timisoara au intocmit dosar penal sub aspectul infractiunilor de incaierare, tulburarea ordinii si linistii publice si lovire alte violente„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Imagini de la un cititor opiniatimisoarei.ro!

Exit mobile version