Opinia Timisoarei

Bataie in plin centru la Timisoara. A intervenit SMURD-ul. Foto

TIMISOARA. Scandal urias in centrul Timisoarei marti la orele amiezii, cand un sofer s-a apucat sa-i ceara socoteala altuia pentru felul in care conduce.

CITESTE SI: E de film. A ajuns hotul sa sune la 112, in Timis. Ce urgenta avea dupa ce a dat nas in nas cu stapanul casei pe care o prada 

Totul s-a petrecut la intersectia Proclamatia de la Timisoara cu Carol Telbisz.

Un sofer care se pregatea sa patrunda in intersectie a mers se pare prea incet si n-a indraznit sa forteze galbenul, iar un altul aflat in spatele sau si-a iesit din minti.  Nervos, acesta profita de un moment in care pietonii traversau, coboara de la volan, se indreapta spre primul si incepe sa-l injure. Acesta din urma s-a baricadat in masina si a refuzat sa coboare geamul pentru o discutie, marginindu-se sa-i raspunda dinauntru. In acel moment, conducatorul auto furios a lovit geamul celuilalt sofer, l-a spart si i-a tras un pumn in fata.

Martorii la scenele violente au cerut imediat ajutor la numarul de urgenta 112, iar la fata locului au intervenit de urgenta SMURD-ul si politia.

Din fericire, soferul lovit nu a fost ranit grav, insa a fost transportat la Clinicile Noi pentru ingrijiri si investigatii. Conducatorul auto violent este cercetat acum de politisti.

Exit mobile version