Opinia Timisoarei

Bataie de joc pe bani publici la Timisoara! VIDEO cu pista de biciclete de pe strada Gheorghe Cotosman!

TIMISOARA. Inca o pista de biciclete marca Primaria Timisoara, deloc utila pentru biciclistii timisoreni. Muncitorii contractati de municipalitate au turnat pentru prima data asfalt pe strada Gheorghe Cotosman si si-au zis sa faca si o pista de biciclete.

Asa se face ca pe o parte au amenajat un traseu pentru biciclisti, iar pe alta un trotuar pentru pietoni. Recent, acestia au decis sa vopseasca pista cu rosu, insa au facut-o cam in bataie de joc. Au aruncat putina vopsea si atat.

Un biciclist din Timisoara a filmat traseul de pe strada Gheorghe Cotosman. Nici lui nu i-a venit sa creada cum arata pista de biciclete. Stalpisori care delimeata carosabilul de traseu pusi la pamant si obstacole pe pista.

„Au umplut-o de stalpi de plastic, multi dintre ei sunt rupti deja, se vede si pe video. Pe traseu, din cand in cand, mai dai cu nasul intr-un stalp, daca nu esti atent. Am dat si de o tufa cu spini de care mi-am agatat geaca, vopseaua e ieftina si proasta, iar la final ghidonul imi era intre zid si stalpisori, de pur si simplu nu mai puteam sa-mi tin echilibrul”, ne-a spus Valentin Pokus, biciclistul care a filmat traseul.

170.000 de euro a investit Primaria Timisoara pentru asfaltarea a aproape 350 de metri. Potrivit specialistilor din primarie, str. Gheorghe Cotosman are 354 de metri, iar pentru amenajarea carosabilului si a trotuarelor lucrarile au fost atribuite firmei contractante la aproape 750.000 de lei. Lucrarile le-a efectuat firma Corporate Management Solutions SRL.

Toate bune si frumoase, au fost montati stalpisori pentru ca soferii sa nu-si lase masinile pe traseul pentru biciclisti, numai ca pista de biciclete a fost amenajata in bataie de joc. La un moment dat, traseul pentru biciclisti se ingusteaza si e greu de crezut ca cineva mai poate trece cu bicicleta pe acea pista.

CITESTE SI: Inca o ‘tentativa’ de pista de biciclete! Facuta in bataie de joc, plina de obstacole, marca Primaria Timisoara! FOTO cum arata!

Va invitam sa va convingeti privind filmuletul!

Exit mobile version