Opinia Timisoarei

Bataie de joc la Timisoara! Cablistii: dupa noi se alege praful! Uite ce au putut sa lase in urma!

TIMISOARA. Zeci de trotuare din oras au fost sparte de firmele contractate de diversi operatori pentru introducerea cablurilor in subteran. In urma muncitorilor a ramas potopul: gropi in asfalt sau gramezi uriase cu nisip care la o mica adiere de vant se imprastie in tot orasul.

Primarul Nicolae Robu ridica din umeri si sustine ca nici macar nu a vazut gramezile de nisip de prin oras. Aceasta dupa ce i-a amenintat pe cablisti ca daca nu ingroapa cablurile in pamant, le taie pur si simplu. S-a si intamplat asta, in zona Complexului Studentesc. Unii operatori s-au pus pe treaba, dar nu se uita deloc in urma lor.

Timisorenii revoltati de indolenta muncitorilor care ingroapa cablurile au fotografiat mormanele de nisip si pamant si le-au postat pe internet, unde au iscat controverse. Edilul Timisoarei a fost chemat si el la discutii, insa pana acum n-a vazut gramezile de nisip. I-am aratat totusi imaginile intaiului gospodar al orasului, edilul-sef sustinand ca Politia Locala nu ajunge cu promptitudine sa intervina in toate situatiile.

„Nu stiu ce e cu ele, presupun ca sunt firme contractate de operatori… se dau amenzi, dar atatea nereguli se intampla, ca Politia Locala nu ajunge cu promptitudine in toate punctele in care e cazul sa se aplice amenzi. Presupun ca nisipul va fi folosit cat de curand, acum inca se lucreaza. Nu cunosc subiectul, n-a fost sesizat nimeni pana acum”, ne-a declarat Nicolae Robu.

Ramane de vazut daca, dupa ce a fost sesizat, primarul va cere totusi oamenilor legii sa intervina, mai ales ca Timisoara risca, la un moment dat, sa fie sanctionata pentru nivelul prafului de pe strazi, poluarea fiind provocata mai ales de santierele deschise in oras.

Foto: Facebook/ Robu trebuie sa plece

Exit mobile version