Opinia Timisoarei

Bataie de joc! Barbat prins intre usile unui troleibuz la Timisoara! Ce facea soferul? FOTO!

TIMISOARA. Grav incident rutier in plin centrul orasului Timisoara. Implicat este soferul unui troleibuz care circula in apropiere de statia Oituz si care, intr-un moment de neatentie, a pus in pericol viata unui calator.

Potrivit politistilor, un omul a vrut sa coboare in statia din apropierea Punctelor Cardinale, langa vechea cazarma Oituz, insa soferul firobuzului, grabit, nu s-a mai uitat daca cineva mai  doreste sa se dea jos si a inchis usile, moment in care calatorul a fost prins efectiv intre acestea si aproape strivit.

Ceilalti calatori au strigat imediat la sofer, iar acesta a redeschis usile, apoi oamenii au sunat la numarul de urgente 112 pentru ca barbatul in varsta de 81 de ani sa primeasca ingrijiri medicale. Din fericire, acesta a scapat teafar si nu a fost nevoie de internare intr-un spital.

Politistii l-au amendat pe sofer cu suma de 1.125 de lei pentru ca a inchis usile autovehiculului fara sa se asigure ca mai coboara cineva.

Acesta nu este primul incident in care este implicat un sofer RATT. In urma cu cateva saptamani unui vatmai i s-a facut rau si a cazut efectiv din tramvaiul care si-a continuat drumul fara sa fie cineva la mansa.

Atunci calatorii au batut, ingroziti, cu pumnii in geamurile tramvaiului, care s-a oprit abia intr-o panta, dupa ce trecuse prin mai multe intersectii periculoase.

Primaria a dispus o ancheta in acel caz, insa nici pana in ziua de astazi nu a fost facut public rezultatul anchetei.

CITESTE SI: Clipe de groaza la Timisoara! Un tramvai a mers FARA VATMAN doua statii! Calatori inspaimantati! FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: NESIMTIREA fara margini a RATT! Vatmanul din tramvaiul GROAZEI e singurul VINOVAT. Cum a disparut controlorul-erou din MINCIUNA GOGONATA a Regiei de Transport de la Timisoara?

CITESTE SI: Corpul de Control al primarului, trimis pe capul conducerii RATT, dupa nesimtirea cu care a tratat teribilul incident cu tramvaiul groazei la Timisoara! Cere Nicolae Robu demisia sefului Ioan Goia?

Exit mobile version