Opinia Timisoarei

Bataie crunta in Complexul Studentesc din Timisoara din cauza unei fete

TIMISOARA. S-au impartit pumni si bate cu generozitate in Complexul Studentesc din Timisoara, chiar in fata unui magazin. Trei tineri, doi din Mehedinti si unul din Timisoara, s-au incaierat in campus din cauza unei fete.

CITESTE SI: Inca o condamnare pentru patronul de la Ingerii Galbeni, la Timisoara. Sorin Razvan Nedelcu a primit 12 ani de puscarie pentru viol si corupere sexuala a unor fetite 

Unul dintre ei ar fi atins-o indecent pe prietena unui tanar din Izvorul Barzei, judetul Mehedinti, iar acesta a simtit nevoia sa isi apere iubita. Ajutat de un al doilea, a rupt niste crengi dintr-un copac si impreuna l-au luat la bataie pe impricinat, dornici sa-i aplice o pedeapsa s-o tina minte.
L-au lovit cu sete cu batele, pana cand o patrula a Politiei Locale a ajuns in zona si a intervenit pentru a opri incaierarea.

Cel care a provocat intreg circul a fost surprins si pe cand izbea cu ura un cos de gunoi de pe Aleea Studentilor, drept pentru care agentii i-au mai dat si o amenda de 2000 de lei pentru distrugere.

Toti cei trei scandalagii, de 26, de 27, respectiv 31 de ani, au fost luati pe sus si dusi la Politie la Sectia 2 Centrul Universitar, unde sunt acum cercetati pentru loviri si alte violente.

De cand a inceput anul universitar, in campus, politistii locali au amendat deja 47 de tineri pentru betii, scandaluri, abandonare de gunoaie la margine de strada sau parcari neregulamentare.

Exit mobile version