Opinia Timisoarei

Bataie ca-n filme sub camerele de supraveghere, nu departe de Timisoara. Un politist a participat la incaierare. E ancheta interna la IPJ Timis. Video

TIMISOARA. Scene violente s-au petrecut in centrul unei comune din Timis. Mai multi tineri s-au incaierat sub camerele de surpaveghere ale unui bar din Fibis, la aproximativ 40 de kilometri de Timisoara.

CITESTE SI: Ultimele imagini de pe santierul conexiunii cu Drumul Boilor. Cand s-ar putea circula pe noul tronson de sosea de langa Timisoara. Video

Patru indivizi au intrat in bar dornici sa comande de baut. Pentru ca nu purtau masca de protecție, barmanul le-a cerut sa mearga afara, spunandu-le sa se aseze pe terasa, pentru ca acolo vor fi serviti.

Cei 4 au spus ca nu vor sa iasa din local. Ba, mai mult, unul dintre ei a sarit sa il loveasca pe barman si i-a smuls masca de pe fata. Speriat, acesta din urma s-a refugiat in spatele barului. Insa nici acolo nu a scapat de imbrancelile unuia dintre atacatori. Alti oameni care se aflau in local au intervenit si i-au dat afara pe cei 4 ‘clienti’. Printre ei, si un politist aflat in timpul liber. Conflictul a continuat in fata localului fiind implicate mai multe persoane care si-au carat pumni si picioare cu nemiluita.

In cele din urma, politistii au descins la barul cu pricina si au intocmit mai multe dosare penale pentru loviri si alte violente.

Politistul care a participat la bataie este anchetat de conducerea Inspectoratului de Politie Timis.

 

Exit mobile version